Hemskt mycket regn

En regnig söndag som mest har spenderats inomhus. Vi åkte och handlade på förmiddagen, lite smått och gott behövdes inför morgondagens husbilssemester.

Efter lunch fick hästarna busa lite på banan; löshoppning blev det på agendan. Assim var en riktigt liten snorunge och gick omkring och rev ner allt som jag byggde upp så tog änna lite längre tid än vanligt att bli klar. När jag sen satte lite fart på hästarna lät han inte Kaprifol gå förbi, han skulle springa först! Kan ju tycka att hon enkelt kunde köra om på den öppna delen av ridbanan åtminstone, men icke. Hon kanske unnade honom den segern! För att Kaprifol skulle få nåt seriöst hoppat fick jag ta henne själv ett par gånger. Då stod marodören snällt parkerad i mitten av banan.

På kvällen åt vi tacos med Kaj och co och Nils Kaj Marsha. Gott gott!

Sen har vi packat det mesta i husbilen också så nu är vi ganska redo för morgondagen. Det ska bli spännande helt klart, första semestern med två barn! Nora var så exalterad att det var först vid elva på kvällen jag lyckades få henne att somna för natten. Hon var en riktig duracellkanin och höll låda ordentligt. Och lärt sig klappa händerna har hon gjort också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.