Vilken helg!

I fredags åkte vi som sagt till stugan i Nissafors. Vi åt lunch med Oma och Farfar innan de åkte vidare hem till Britt och Simon, och stugan var därmed redo för anstormning av Casserstedtarna. I väntan på dem gjorde Loke ett försök till att duscha i regnet, men blev väldigt arg och besviken över att regnet var kallt.

Men till sist kom dem så Loke fick leksällskap! Det regnade rätt bra så det fick bli innelek en stund.

Framåt kvällen klarnade det upp så vi grillade, barnen badade i tunnan och när barnen somnat fick de vuxna värma sig i badet. Utsikten kan man ju inte klaga på.

På lördagsmorgonen åt vi frukost allihopa och sen åkte vi i samlad trupp till High Chaparral där vi tillbringade hela dagen.

Massa skoj såklart!

Rånade banken på chokladpengar…

Åt glass…

Vaskade guld…

Och Nora fick plaska med fötterna. Det gjorde henne dock mest missnöjd tror jag, hon ville ju bada!!

När vi inte orkade mer åkte vi tillbaka till stugan och hämtade hem pizza.

Och så lite bad förstås! Först var det bara mina barn, jag och mina systrar, men så plötsligt kom alla de andra barnen. Hur många ungar får plats i en badbalja?

Ganska snart stupade alla dödströtta barn i säng! Då blev det mer vin, godis, choklad och bad! Några behövde svalka av sig i sjön också tydligen…

Och sen stupade vi gamlingar i säng också. Idag, söndag, är det hemresa för alla! De droppade av runt tiotiden och vi stannade kvar och åt lunch innan vi styrde hemåt. Lagom till Noras andra sovdags, och även Loke är helt slut efter helgen så han sover också gott i bilen.

1 tanke på “Vilken helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.