Dag mellan regn

Uppehåll och sol! Så vi har varit ute mycket! Och grejat lite inne i verkstan. Till lunch blev det go pasta som Tilda fixade, vi åt med hela gänget för nu ikväll styrde dem till Göteborg och kommer så småningom åka vidare norrut. Så sista måltiden typ!

Efter lunch red jag och Tilda en sista gång, och sen hade vi lite ”träning” för Axel och Kaj på våra hästar. Vi försökte minnas när Axel red senast men lyckas inte riktigt. Det var nog andra eller tredje gången han satt på Kaprifol i alla fall så ni fattar ju att det inte händer så ofta. Men både hästen och mannen imponerade och lite stolt blir jag över dem båda.

Kaprifol skötte sig super och de travade över bommar, galopperade och hoppade ett litet hinder. Så duktiga!

I övrigt har vi inte gjort nåt värt att nämna så vi tar kväll nu framför en film!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.