En tripp till Borås

En regnig dag så vi bokade snabbt i besiktning på släpet (igen) och drog till Borås efter frukost. Vi handlade först veckans mat och sen blev det då besiktning. Axel försökte ju först fixa bromsarna själv men lyckades dåligt så vi lämnade in det på verkstan. Där tog de i sär allt och gjorde rent och justerade in bromsarna. Och det blev kanon, så nu är det äntligen klart.

Efter detta åkte vi till Hornbach och inhandlade cementfiberskivor som ska bli det nya innertaket i verkstan. Vi är inte riktigt där i bygget än, men kändes dumt att inte passa på när vi ändå var i Borås. Nora diggade takfläktarna.

Under eftermiddagen blev det lite lek, städ, tvätt, fårfix mm. Ganska lugnt om andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.