Sol och bad och kaoskväll

Prognosen för dagen visade riktig sommarvärme, så vad passade bättre än en tripp till Susanna i Floby och ett besök vid poolen!

Axel hängde med och även jag vågade mig i, så det blev dopp i både den stora och den lilla poolen.

Det var skönt när man väl kom i, Loke tyckte dock att det var lite kallt. Eller så ville han helt enkelt hellre åka på ”traktorn.”

När vi kom hem blev det sen lunch och sen spikade Axel några brädor i stallet. Inte många kvar nu! Men lite pilligt bli det ju alltid med de sista brädorna.

Jag och barnen lekte lite ute under tiden.

Sen var det dags att fixa maten. Fick fundera en stund innan jag kom ihåg vad vi åt, båda barnen hade total meltdown vid middagen idag. Loke var helt slut och somnade i soffan medan jag förberedde maten och när jag sen då fick väcka honom när vi skulle äta var han minst sagt inte glad.

Nora var trött, varm och hungrig och skulle bara sitta hos mamma, vilket även Loke skulle göra såklart. Så därav minns jag inte ens vad maten smakade. Nåja. Kvällen var ju sen helkörd eftersom Loke sovit en timme alldeles för sent på kvällen, och Nora somnade tidigt men höll bara på att vakna hela tiden.

Jag tog ett break ute i stallet och tömkörde Assim medan Axel provade att gå en runda med ungarna. Nora somnade, men vaknade igen, så när jag var klar i stallet fick jag lägga barnen och det lyckades till slut. Sicken kaoskväll. Tror Nora hann vakna fyra eller fem gånger mellan 19.30 och 22.00. Hoppas natten blir bättre än kvällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.