Spont, ponnyvagn, bad

Ja där i rubriken har ni sammanfattningen av dagen här på gården ifall ni inte orkar läsa resten, hehe.

Loke tog ordentlig med sovmorgon idag så han och Axel var uppe först vid halv nio-nio nånstans. Lite tacksamt ändå efter gårdagskvällen.. Nora vaknade dock strax efter sju så jag gick upp med henne efter några försök att få henne att somna om.

Men därav blev det rätt sen frukost idag, men så småningom kom vi ut i alla fall. Axel körde vidare med sponten i stallet, det var ju inte mycket kvar nu!! Nora sov och jag och Loke lekte i trädgården.

Lite fikapaus tog vi också och passade på att plocka ut kycklingarna från källaren, nu när det var typ 30 grader i skuggan. Minns inte om jag skrev att vi tog även de resterande kycklingarna från hönsmamman? Det gjorde vi i alla fall, hon gjorde jobbet dåligt kan man säga.

Snart vaknade Nora Öxnäs och fick lunch och så hann vi leka en stund till innan Axel var klar. Nora lekte tittut, hur gulligt som helst.

Och, trumvirvel, kolla här då!? Fantastiskt. En bräda eller likande nere till höger och så färg på detta! Det blir så fint!!

Efter en sen lunch somnade Nora igen, Axel tog igen sig med en bok i skuggan och jag och Loke åkte en runda med ponnyvagnen.

Svettig blev ju ponnyn av enbart värmen så ni kan tänka er hur han såg ut efter dagens runda, även om den var kort. Så det fick ju bli dusch!

Och ja, sen middag och därefter åkte vi ner till sjön och badade innan läggdags för alla barnen. Inte alls dumt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.