Måndag

Och en ganska lugn sådan. Båda barnen vaknade vid sju så tidig morgon blev det. Under förmiddagen sågade Axel några grenar i vinterhagen som hängde ut över staketet och jag gick ett varv med röjsågen.

Vid halv tolv kom Morfar och Regina på besök, var ju evigheter sen vi sågs senast så det var skoj! Det blev en liten rundtur här på gården, lunch och bus med barnen.

Vid fyratiden kom Ebba hit och vi gjorde i ordning Kaprifol och Assim för en ridtur tillsammans. Det blev en runda på ca fem kilometer och båda hästarna skötte sig fint! Assim får extra guldstjärna, han var en pärla verkligen! Vi både travade och galopperade och han hängde efter Kaprifol så snällt så. Kaprifol spände till lite när det kom en traktor med en skramlande hövagn och körde förbi oss men det brydde sig inte Assim om. Kaprifol hoppade till av förvåning (jag med) en gång när det flög fram två hundar i en trädgård också och skällde ut oss ordentligt men inte ens det fick honom ur balans. Fina killen!

Som avslutning på den här dagen blev det hemmagjord pizza! Gott gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.