Hästig förmiddag

Idag samlades vi i ”stallgänget” och löshoppade hästarna tillsammans. Först ut var Anna och Kaprifol och sen tog vi Assim och Strumpan. Alla skötte sig fint! Och sen när hästarna var lite avrastade släppte vi ihop dem och det kunde inte gått lugnare. Zalka är fortfarande kvar också, jag trodde hon skulle åka hem igen i morgon men det visade sig vara en vecka kvar, hehe. Och hennes plats blir redan fylld på onsdag faktiskt, om allt går enligt plan.

Vi åt Axels löksoppa till lunch hela gänget också och sen körde jag sönder gräsklipparen lite på en sten så Axel fick några timmars extra jobb… I övrigt tog vi det rätt lugnt, varmt även idag! Eftermiddagen avslutades därför nere vid sjön, himla skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.