Onsdag

Loke och jag inledde den här dagen med en ordentlig runda med ponnyvagnen! Sju kilometer blev det!

Under eftermiddagen sågade Axel och Nils klart häcken mellan våra trädgårdar (plus lite annat). Nu ska bara allt tas om hand också, det får väl bli morgondagens projekt kanske.

Strax efter femtiden skrittade vår nya hyresgäst in på gården och ganska snart fick hon komma ut i en avgränsad del av hagen och säga hej till de andra hästarna. Efter en stund släppte vi in henne och det var väldigt okomplicerat. Den nya är ett ponnysto på sexton år och ponnyer brukar ju vara nöjda bara det finns gräs, så hon lämnade de fjantiga hästarna bakom sig och åt gräs.

Eftersom det gick så smidigt smet vi snart ner för ett kvällsdopp. Vi har införskaffat ett par nya armpuffar till Loke som han faktiskt gick med på att använda så han simmade runt som en liten fisk. Även Nora trivs som fisken i vattnet så det var ett härligt dopp!

När barnen somnat för natten gick jag ut till stallet och mötte upp Camilla. Vi red lite tillsammans på ridbanan och avslutade med en kort skrittrunda runt hagarna, roligt med sällskap! Hästarna gick fint ihop också så det var skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.