Tömkörningsträning

Ja idag har vi äntligen haft tömkörningsträning här på gården igen! Men först fick kaninhuset en hasp på vardera dörr. Här är dörren till huset som består av två ”sovrum” och de kan även sitta uppe på huset och titta ut åt båda hållen.

Här är huset från andra sidan, de verkar verkligen trivas ihop de här två kaninerna och delar ofta sovrum med varandra. Övervåningen har en liten balkong också som ni ser, haha. Mest för att det skulle vara enklare för dem att hoppa upp, men också för lite mer skydd över öppningarna där nere.

Vi flyttade hela buren idag så de fick nytt och gott gräs, det var uppskattat. Och så lite grönsaker på det. Vi struntade i golvnätet också så får vi se om det funkar utan.

Och så över till hästarna! Strax efter fyra kom Emeli och började med en ”utomstående häst”, vars ägare är hon som vi delar kycklingar med. Och sen var det Kaprifols tur!

Hon var duktig, men är helt klart lite ur form ändå.

Sen var det Camillas Strumpa som gjorde töm-debut med bravur och så var det lilla Assims tur! Han kom faktiskt fram riktigt fint efter en stunds jobb vilket var roligt att se. Det har inte blivit så mycket tömkörning för honom det senaste, utan mycket annat k stället, men blev lite sugen nu igen.

Båda hästarna såg fräscha och fina ut i alla fall! Om än lite tjocka.. men det får vi jobba vidare på. Nästa gång blir det en ”körlektion” med Assim, det ska bli roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.