Fredagen

Halv åtta vaknade barnen i morse, allt efter sju är okej men ju närmare åtta klockan går desto trevligare är det! Under förmiddagen grejade vi lite med trädgården/gården; harvning av paddock, gräsklippning, ogräsrensning och så grävde vi upp en vinbärsbuske som Britt ska få.

Jag hade en liten tanke att åka en sväng med ponnyvagnen också men vädret var ju rätt blött efter lunch så jag tömkörde Assim i paddocken i stället. Lite repetition på gårdagen och han var riktigt fin!

Vid halv tre somnade Nora för em-luren och jag och Loke hoppade i badkaret. Axel åkte in till Vårgårda för att ta bort stygnen i fingret.

Lite senare kom Sofie, hon som har D-ponnyn i stallet, och vi red ut tillsammans. Vi avslutade med att hoppa stockarna i vinterhagen men det var lite för blött så vi får hoppa mer vid ett torrare tillfälle. Om det blir nåt mer sånt i år!

Sen blev det middag och därefter packade vi in pyjamasklädda barn och helgens packning i bilen. Helgen ska nämligen tillbringas i Örebro hos Axels syster Britt. Loke har varit rätt gnällig de senaste bilturerna så vi testar att köra kvällstid dit i alla fall. I skrivandes stund har vi kört en knapp timme och båda barnen sover gott så än känns det som ett bra val.

Avslutar med en bild på dagens tomatskörd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.