Kaninbox

Ingen vila ingen ro! Vi kör ända in i kaklet på de sista gemensamma lediga dagarna och har idag färdigställt kaninboxen! Det var ju bara dörren och lite småfix kvar.

Lite reglar och bitar av skivor, och så ville jag promt ha ett ”fönster” i dörren så barnen lättare kan titta in. Och kaninerna gillar säkert att kunna se ut. Blev skitbra enligt min mening.

Här syns det bättre, bild från insidan av boxen,

Närbild:

Grymt nöjd som sagt. Och den blev bebodd direkt för vi flyttade över kycklingarna dit som bott i häst-boxen den senaste veckan, efter att vi stoppat in lite får i fårhuset.

Jag är också nöjd över att vi inte valde att sätta en skiva i bakkant av boxen, vilket var ursprungsplanen, för där finns en himla käck sittbänk! Tror kaninerna kan gilla att skutta upp där också kanske, tror de kan trivas här när det blir dags för ”installning” senare i år. Då ska det in lite mer ”inredning” också såklart, kycklingarna fick nöja sig med en pinne och lite spån på golvet.

Med lite av spillvirket byggde Axel en liten hylla också, finns ju alltid grejer man vill ställa nånstans, och den agerar som lite stabilisator till väggen också. Himla bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.