Varför då?

Loke har plötsligt äntrat varför-världen, jag trodde faktiskt att det skulle dröja lite till. Varför då? Varför är det så? Varför bor han där? Varför är den bilen blå? Varför regnar det?

Hösten kom ju änna över en natt och idag var det riktigt ruggit ute. Därför känns det extra bra att det går snabbt framåt med våra ”innan vintern-projekt”. När vi städade igår hittade vi ett par bitar plasttak som preciiis fick att lappa ihop till taket på Får Wheel drive, så den är helt klar nu!

Så då var det ju bara att dra igång med nästa projekt; vinterbostad till kaninerna!

Det blir som en enkel box inne i ladan där vi tänker att användningsområdet kan innefatta fler djur. Får exempelvis, om vi skulle behöva någon avsides sjukbox, eller kanske lamningsbox, kycklingbox eller tillochmed ponnybox. Men primärt en riktigt stor och fin kaninbox!

Det gick också väldigt smidigt att bygga, så nu fattas det bara en dörr och lite småfix på den bakre väggen så det inte finns några smithål.

Under eftermiddagen blev det middag och sen åkte jag till Gäsene för att hjälpa till på kvällens unghästhoppning. Därav var det Axels tur att ha barnen en ensam kväll och härligt nog sov båda barnen när jag kom hem vid halv nio ungefär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.