Tömkörning

Ännu en dag klarades av på jobbet, Loke var på förskolan och Axel tog med sig Nora till öppna förskolan inne i Vårgårda. Det är två timmar för barn 0-1 år och Nora brukar vara bland de äldsta där. Hon hade lekt massor och gått runt och gett de andra barnen leksaker, så gulligt. Plockat äpplen och gjort must hade Axel och barnen gjort också, och när jag kom hem tändes grillen och vi grillade kyckling. Riktigt fina kvällar nu!

Efter maten harvade vi ridbanan så den är fin till torsdagens träning, och såg till alla djuren i vanlig ordning. Båda barnen var trötta efter en lång dag så de sov båda gott i sina sängar innan klockan var åtta. Nora har annars varit extra svår att lägga den senaste veckan så det var skönt att hon kom i säng i tid. Jag stack då ut i stallet och tömkörde både Kaprifol och Assim på den nyharvade banan. En i taget såklart.

Tänkte lite extra på att Kaprifol skulle svara bra framåt när jag bad henne, och gjort ett gäng övergångar där hon skulle svara kvickt. Tyckte hon var fin och ganska energisk idag.

Även Mr Fluff fick som sagt röra på sig och han var också riktigt fin på tömmen idag. Pigg och glad och jobbade fint. Roligt! När båda hästarna var klara gjorde jag rent tömmarna och tömkörningsgjorden också, och sen in i soffan några minuter innan läggdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.