Nora elva månader

Lilltösen har idag blivit elva månader gammal, hej vad tiden går fort. Vi har dock inte firat detta på nåt nämnvärt sätt utan jobb och förskola i vanlig ordning!

Jag åkte lite tidigare hem från jobbet för att vi skulle hinna äta middag innan Axel cyklade iväg till föräldramöte på förskolan. Mer som en infoträff där de fick se lite olika grejer som barnen pysslat och grejat med det senaste. Jag och barnen gick ut när Axel cyklade och kollade till djuren.

McNugget med sina sjulingar sprätte runt för fullt och kom glatt och åt lite havregryn jag kastade till dem. Fjädrarna håller på att växa ut, alltid lika spännande att se vad det blir för färg på dem. Håller tummarna hårt att den svarta är en höna!

En bit bort gick Ron och de tre bruna hönorna; Mässing, Goldie och Brons. Om ni undrar var Koppar håller hus så ligger hon och ruvar fram kycklingar till Britt inne i hönshuset. Beräknat kläck idag och fyra har tittat fram än så länge!

Ron verkar ha landat fint och kändes väldigt lugn och avslappnad bland damerna. De har fått gå ut idag och det var inga problem.

När vi lekt en stund var Loke rätt trött så jag stoppade ner barnen i vagnen och så gick vi mot förskolan för jag tänkte vi kunde möta Axel. Vi hann hela vägen fram innan han var klar så vi lekte en stund på gräsmattan utanför förskolan innan vi gick hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.