Mera färg

Hösten kom på riktigt idag när hästarna fick sin första höbal för säsongen. Eller ja, de tre stora i alla fall, ponnysarna fick en ny hage i stället och får gnaga gräs ett tag till. Loke blev lycklig av höbalskörandet, som han längtat hela sommaren. Nora tyckte det var lite spännande hon med.

Efter detta fick hästsläpet en storstädning där mattan åkte ut och allt spolades rent. Och så blev det en ridtur med Camilla och Strumpan. Kaprifol tyckte släpets matta var lite konstig där den låg på marken…

Under eftermiddagen lekte jag och barnen inne nån dryg timme medan Axel grejade lite med Nils. Vi bakade kakor bland annat! Och när Axel var klar (och fått sig en kaka) gick vi ut i stallet och målade!

Så vackert så vackert! Jag var dock lite för ivrig med att komma igång så jag glömde sopa golvet invid väggen, så det får göras nån dag så kanten nertill kan jämnas till lite med en pensel.

Här kommer den utlovade bilden på kaninerna! De mår fint!

De har blivit lite tamare också, Sune är ju lite ”tillbakadragen” men kan nu tänka sig att bli lite klappad han också. Men Hedvig är fortfarande gosigast.

Ja vad mer då, middag och bad och tandborstning.

Och nu sover de här godingarna och Axel och Nils försöker sig på att göra öl. Kan bli spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.