Smått och gott

Jag har inga stora händelser att rapportera om idag, men en liten uppdatering är ju ändå roligt. Om inte annat för mig själv, jag går ofta tillbaka i bloggen och läser om en del grejer, hur Loke var i Noras ålder, eller bilder på gården eller hästar mm.

I förra veckan jobbade jag ju hemma under torsdagen, och det gick jättebra även under eftermiddagen när Loke visste att jag var där. När jag hade jobbat färdigt för dagen och kom upp ur källaren kommer Loke fram och frågar ”Var är pengarna?”. Det lät så himla roligt, både jag och Axel tjöt av skratt. Då hade såklart dagens miljontals frågor handlat om varför jag jobbade, och det är ju för att man behöver tjäna pengar mm.

Han snappar ju upp väldigt mycket av det vi pratar om och säger ibland till Nora ”Det får du verkligen inte göra, absolut inte”, eller som igår när hon snubblade över en leksak och var lite ledsen. Då kom Loke fram, böjde sig ner och klappade henne lite på ryggen och sa ”Det blir så ibland!”

Nora då. Går och klättrar på allt, men det är ju sen gammalt. Här hittade jag henne i fredags medan jag tvättade händerna efter blöjbytet (ja så snabbt gick det), hon ville ha fler vindruvor till fredagsmyset uppenbarligen. (Stolen stod redan där i alla fall, men det är väl inte långt borta heller),

Och hon snackar också. Mamma har hon kunnat ganska länge. Annars är djur populära och hon kan säga katt och nästan skriker BÄÄÄÄ/DÄÄÄ vid åsynen på får och kossor.

Fortsatt mammig är hon också och blir först ledsen om hon inte får komma till mig direkt, sen liksom blixtrar det till i ögonen och så ändras gråten till ilsket gallskrik ungefär. Den ilskan dyker ju också upp när hon inte får hoppa i badet tillräckligt snabbt, eller om hon tas ur gungan innan hon själv vill det. Tur hon är söt.

Och snart ett helt år gammal!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.