Kvällspromenad

Ojoj vad dagarna bara försvinner, och jag hinner inte göra nåt hemma känns det som. I går blev det i alla fall en liten kvällspromenad med ponny och barn, det var mysigt! Loke var trött (han somnade i soffan medan Axel lagade mat innan jag kom hem) men piggnade på sig när vi kom ut och tyckte det var roligt att rida. Han ville rida till båten som ligger ute i skogen, och när vi var där ville han hoppa av och leka runt lite, så då fick Nora passa på att sitta på Assim.

Det var uppskattat såklart!

När Loke skuttat klart där i skogen hoppade han upp på Assim igen och så traskade vi hemåt. Axel mötte oss när vi nästan var tillbaka vid huset igen.

Vi kikade på våra fina får när vi gick förbi också, tänk att vi har SEX tackor numera? Det blir ju då gissningsvis hela tio lamm till våren, hehe. På tal om lamm så ringde Axel till skinn-berederiet för nån dryg vecka sen och frågade om förra årets lammskinn, och de var faktiskt på gång. Två var klara och ett skulle bli klart ganska snart, och resten vid jul. Så vi får nog en leverans när som helst med första omgången, ska bli så roligt att se dem!

I övrigt laddar vi upp för Lokes födelsedag i morgon, firar med min familj gör vi hemma hos Susanne på lördag! Och så får vi ladda batterierna ordentligt för nästa vecka är fullsmetad från morgon till kväll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.