Fulla veckan

Ja den här veckan gäller det att ha koll i kalendern så vi lyckas pussla ihop det hela utan att glömma nåt. Först är det ju såklart jobb i vanlig ordning, och förskola för Loke. Dock så byter förskolan schema från och med denna veckan och måndag-onsdag blir numera tisdag-torsdag i stället. Jag tror det kommer passa oss ännu bättre än det förra schemat, så det blir nog kanon!

Måndag: Faktiskt inget på agendan just idag
Tisdag: Axel på styrelsemöte
Onsdag: Dressyrträning
Torsdag: Fårklippning och Axel har ansvaret för skjutbanan 17.00-20.00
Fredag: Middag i Göteborg med kollegorna

Sen ska jag försöka hinna motionera lite hästar också, viktigast är ett dressyrpass måndag eller tisdag, inför onsdagens träning. Med lite tur somnar barnen lika bra som de senaste dagarna så kan jag rida dressyr måndag och tömköra tisdag när de sover kanske. Assim får nog stå tillbaka lite denna vecka, men det gör inte så mycket.

Axel ska även in till Göteborg någon dag, men det skulle han nog passa på att göra när Loke är på förskolan så får Nora hänga på. Sen skulle jag gärna göra klart det nya hönshuset också så vi kan undersöka saken om att få det flyttat till helgen… Men det kanske är för ambitiöst, hehe. Axel latexade skarvarna en gång till i går så nu ska jag måla ett lager till bara så är det redo för inredning sen. Och vi har kommit överens om att lägga in en plastmatta, jag kikade efter en på Hornbach förra veckan men de hade inte såna i butiken, så det ska Axel eller jag kika efter i Göteborg i veckan i stället. Det finns att köpa på rulle med 2m bredd, vilket är precis vad vi behöver så det blir super att lägga in en sån för det blir ju inga skarvar då. Bara att limma fast!

2 tankar på “Fulla veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.