En dag i taget

Måndagen är avklarad, bara fyra hektiska dagar kvar av denna fulla, och roliga, vecka!

På vägen hem från jobbet igår stannade jag till och köpte med mig lite inredning till hönshuset! Jag har hållit ögonen öppna på begagnatmarknaden ett tag för jag vill nämligen ha ett ”hyllsystem” till rede i hönshuset. Nämligen en enkel kallaxhylla som vi ska hänga en liten bit upp på väggen så golvet blir fritt och lättstädat. I varje fack kommer jag sen lägga plastlådor med spån och halm i så det blir mysigt för hönorna att lägga ägg, och enkelt för mig att bara ta ur lådan och göra rent vid behov.

Vi hann även med att ta en liten kvällspromenad och nattade alla djuren, inklusive de tre bagglammen som går nere i Görans hage på andra sidan vägen. Om drygt två veckor ska vår inköpta bagge ”Ceasar” få träffa tackorna och förhoppningsvis göra sitt jobb och ge oss lamm till våren! De två egna bagglammen har slakt inbokad i november (oktober var redan fullbokad när vi bokade) och Ceasar blir kvar till december hos tackorna.

Båda barnen somnade runt åttatiden så då bytte jag om och gick ut till stallet. Mörkt på kvällarna nu så jag blev rätt glad när Kaprifol kom i full galopp när jag ropade på henne, duktig häst! Det blev som planerat ett dressyrpass på banan och det gick över lag bra, så jag är nöjd!

2 tankar på “En dag i taget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.