2020-10-01

Första oktober anlände igår med hemmajobb för mig, klippning av våra får och en promenad med min fina häst. På kvällen skulle Axel åkt till skjutbanan och varit lite ansvarig för den, men han har blivit förkyld och hostar och snorar, så han fick vackert stanna hemma.

Fårklipparen anlände vid halv fyratiden och jag hann se lite utav sista fåret klippas när jag kom ut efter min jobbdag. Som alltid när jag dyker upp efter en jobbdag blev det kaos på barnen så jag tog med mig båda därifrån så det blev lite lugn och ro hos fåren. Eller ja, de bräkte ju en del de också, men i alla fall!

Vi gick då en promenad med Kaprifol, jag tänkte att det kunde vara ganska lagom rörelse så här dagen efter en tuff träning och Kaprifol verkade hålla med mig.

När vi var tillbaka hjälpte vi Marsha att sätta in en ny kattlucka och barnen passade på att rasta av sig i deras trädgård. Nora var extra söt i grod-mössan, från Elina tror jag.

Efter middagen blev det bad och hårtvätt för barnen och sen var det dags för sängen. Jag funderade på om jag skulle gå ut och motionera ponnyn efter läggdags, men jag struntade faktiskt i det. Det var skönt med en hel kväll i soffan, haha!

I dag är det fredag och jag ska till Göteborg efter jobbet med ett par kollegor. Vi ska springa oss trötta på en hinderbana, äta middag och fira en kollegas födelsedag. Blir skoj! Axel har sällskap av Oma så han slipper rodda barnen själv när han är lite krasslig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.