Lördag, känns som söndag.

I morse stack jag och Axel ut direkt efter frukost och lämnade barnen inne med mormor. Senare idag skulle nämligen Pontus komma för att flytta på lekstugan åt oss så vi behövde flytta på det nuvarande hönshuset. Det behövdes dessutom göras innan Axel skulle iväg och stycka älg klockan nio! Därav snabba ryck. Det visade sig sen dock bara lite ”onödigt arbete” för Pontus fick förhinder och kommer först på måndag i stället. Men nu är huset lossat från hönsgården i alla fall så det kommer gå snabbt och smidigt på måndag hoppas vi.

I övrigt har vi varit rätt trötta idag och lekte mest inne. Mormor åkte hem efter pannkakslunch och Loke testade nya färgerna från IKEA. Såg roligt ut, får kanske låna dem nån dag.

Lekarna speglar ju gärna verkligheten, på gott och ont. Loke lagade mat länge och det blev flera olika rätter. Kossa-kött bland annat.

Och Nora då, ja hon ska ju helst leka med det som Loke leker med, även det på gott och ont. Men idag gick det ändå rätt bra, det är ju bra med duplo eftersom det finns så det räcker till båda!

Iklädd äkta arvegods idag, från när jag var liten!

Middagen fick ju såklart bli av älg idag, Axel hade med sig en låda med älgkött hem idag efter dagens styckning. Frukten efter jakten!

Älgköttbullar fick med bli, med potatis (köpt dock för vår egen är slut) och egna morötter och rödbetor. Gott!!

Knappt inget av det syns här på bild dock, men däremot Lokes nya stol som fick hänga med hem igår, passade in himla fint tycker jag! Och även Loke var nöjd, tur va.

1 tanke på “Lördag, känns som söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.