Söndag på riktigt

Ja då var min lediga vecka slut, back to work i morgon! Men det ska väl gå bra det med. Vi har prickat av fler grejer på vår to-do list idag dessutom, så det känns lite extra bra. Först och främst har baggen Caesar fått komma in till tackorna och han ska förhoppningsvis bidra till ett helt gäng med lamm till våren. De andra baggarna går kvar i den andra hagen i tre veckor till, då har de en tid bokad på slakteriet.

När baggen var på plats fick gräsklipparen en lite översyn och tillfix av knivarna som var på väg åt fel håll igen, och halva gräsmattan blev klippt. Efter detta var det lagom för Nora att sova så jag gick ut med henne och Axel stannade inne och lekte med Loke. Han ville så gärna leka med ångmaskinen, så det gjorde dem. Nora somnade ungefär samtidigt som jag la ner henne i vagnen så jag rullade raskt bort till stallet och red ett pass på banan med Kaprifol. Framskrittning på lövat underlag.

Ett helt okej pass även om Kaprifol såg lite spöken idag. Halloween-spöken kanske?

Efter en snabb lunch åkte jag iväg och klippte en häst, Mille som stod här i stallet förutom om ni minns. Min klippmaskinen ville dock inte alls vara med så det slutade med att jag fick låna en annan maskin för att kunna klippa färdigt. Får se vad som kan ha hänt med min maskin, den har krånglat förut men inte så här mycket.

Väl hemma igen var det snart lite middagsfix, tacos idag! Nora hann köra lite traktor innan middagen, viktigt med hjälm.

Efter maten gick vi ut igen, alla kläder på alla barn igen! Hönsen stängdes in, fåren fick kvällsmat och vi bar in studsmattan i ladan. Var änna dags för det, och eftersom min syster har sålt husvagnen blir det gott om plats i ladan i år så vi ställde in studsmattan som den är. Får se om det funkar eller om den blir för skitig. Men då kan man ju faktiskt hoppa vintertid också om man vill!

Väl inne i huset igen blev det söndagstvätt av mamman och barnen, och vi avslutade dagen i soffan med sista biten vattenmelon. Båda barnen älskar vattenmelon, Nora nästan lite manisk och ska bara ha meeeer! Haha, så gullig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.