Dressyrträning bokad

I dagarna som gått bytte vi lite hästar i hagen, igen. Camilla valde att flytta sin Strumpa till ett box-stall i stället för vår lösdrift och vi har redan fått in en ”ersättare” för henne. Jag är ju lite motsträvig till att plocka in nya hästar i flocken så här sent på säsongen eftersom de då genast får trängas vid höbalen och i ligghallen. Mycket bättre då att släppa ihop hästar under sommarhalvåret då det finns mat överallt. Men det löste sig faktiskt på bästa sätt denna gången för Diana ringde och frågade om hon och Mille fick flytta tillbaka till oss, och det fick hon ju såklart! De flyttade i våras för att pröva vingarna i ett annat stall, men valde nu alltså att komma tillbaka till oss. Jätteroligt, och det kunde ju inte gå enklare att släppa in honom i flocken eftersom han redan kände Kaprifol, Assim och Anna. Bara Nellie var ny för honom.

Efter Kaprifols vila känns hon som sagt väldigt pigg och fin och jag blev sugen på att boka in träning igen. Det har inte varit träningar nere i ridhuset på länge, därav har jag ju börjat rida lite för den andra Åsa igen. Hon har kommit ut till stallet för de två senaste träningarna eftersom vi har varit fler som ridit, men nu när Camilla flyttat och Nellie nyss varit skadad är det ju bara jag igen. Så jag smsade Åsa och hörde om vi kunde komma bort till deras anläggning och träna, det tar ju lite mer tid men jag kan ju ändå köra dit, så det går ju. Men nu hade de en förkyld häst på anläggningen så även ridhuset är i ”karantän”, så Åsa kommer till oss ändå (i rena kläder och skor såklart så ingen potentiell smitta hänger med) och har träning bara för mig! Himla lyxigt!

Så på söndag blir det träning! Ser fram emot detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.