Shetlandsponnyn

Kolla bara på de här fina bilderna som Helena tog i stallet igår, är han inte en riktig livsnjutare så säg?

Så himla skönt med lösdrift dessa blöta dagar. De kan gå in och lägga sig på torr mark, när de vill. Här kom ju dessutom solen fram och lös in i ligghallen.

Assim fick sällskap av Kaprifol också!

Jag jobbade hemifrån igår och eftersom jag då slipper resvägen både till och från jobbet, kunde jag vara klar och därmed hemma redan vid tre igår. Efter en snabb fika passade vi på att utnyttja de ljusa timmarna till en runda med ponnyvagnen. Jag och Loke satt i vagnen och Axel och Nora cyklade med oss.

Det blev en mysig runda, men det hann allt bli lite mörkt innan vi var hemma. Vi hade reflexer mm såklart, men man borde ha lite lampor på vagnen också. Får klura lite på om vi kan lösa det.

När barnen gått och lagt sig senare på kvällen gick jag ut till stallet igen, Kaprifols tur! Hon låg och vilade inne i ligghallen igen, sömntutan. Hon reste sig självmant medan jag plockade fram grejer och kom fram och ville vara med. För hennes del blev det ett tömkörningspass på banan idag, riktigt fin var hon också. Fick till galoppen bra framför allt så det är jag väldigt nöjd med. Roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.