Snoriga barn

Loke blev snorig i söndags och någon dag senare var det Noras tur, de ”lider inte” så mycket av det men framförallt Nora sover riktigt dåligt. Och ja, det gör ju jag också då. Efter tre dåliga nätter i rad är man inte så pigg och glad inte! Men det går väl över detta också, väntar bara på att det ska bli min tur att bli snorig först…

Eftersom Loke är snorig blev det ingen förskola denna vecka, och så ringde rektorn också i måndags och önskade att 15-timmarsbarn kan vara hemma på grund av mycket sjuk personal, så då har hans jullov börjat nu helt enkelt. Jag har en och en halv vecka jobb kvar, innan min ledighet börjar. Det ska bli underbart att ha dryga två veckor ledigt tillsammans med familjen!

Igår fick båda hästarna vila, det var ganska tråkigt väder och energin här är som sagt lite låg, haha. Men i måndags red Ebba ut på Assim, och jag red dressyr på Kaprifol.

Hon var inte jättetaggad då jag kom och störde henne i kvällsvilan, men när vi väl kom ut var hon riktigt fin att rida. Jag skrittade fram och av ute i sommarhagarna i mörkret, och så red jag ca 30 min på ridbanan. Fin fin häst. Jag har smsat Åsa för att se om vi kan passa in någon träning under min julledighet, så får se vad hon svarar.

Idag rider Beatrice Kaprifol, men jag tänkte nog gå ut och tömköra Assim lite tror jag. Vi har även inhandlat batterier så jag äntligen kan byta batterier på klockan i stallet som stått stilla pinsamt länge, och så ska ju julstjärnorna tändas där ute också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.