Inget enligt planen

Om ni läst gårdagens inlägg så vet ni att jag hade lite planer för gårdagskvällen, i form av tömkörning av liten ponny och lite fix i stallet. Men under dagen fick jag den här söta bilden (och en ursöt film på Nora som lärt sig peta i sin näsa..) skickad till mig, så tömkörning av Assim blev ju onödigt!

Och det var ju bra det för det var min tur att lägga Nora och hon är inne i en period där hon har svårt för att somna, plus att hon är snorig och förkyld, så jag kom aldrig ner igen efter att jag gått upp för att lägga henne. Så som jag minns det somnade hon först vid elva, men så länge kan jag ju knappast legat vaken där uppe med henne så gissningvis har vi båda somnat och vaknat, somnat och vaknat lite om vartannat. Sen sov hon förhållandevis okej under natten i alla fall! Så det blev inget pyssel i stallet som ni förstår! Och jag fick även ett sms från medryttaren under kvällen att hon glömt rida, så Kaprifol fick en oplanerad vilodag. Så jag får hålla tummarna nu att jag inte blir lika snorig som resten av familjen, så jag orkar rida de kommande dagarna.

Idag jobbar jag hemifrån, mest på grund av nyss nämnda sjuka familj, och det blir väl antagligen så i morgon också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.