Pyntat

Snoriga familjen fortsätter, och jag är också ganska snorig vid det här laget. Därför fick båda hästarna vila igår också, och Kaprifol får nog vila över helgen också. Vi får se. Men vi var ute en sväng i stallet hela familjen igår och nattade djuren. Och jag lyckades komma ihåg att ta med mig batterier ut så ny lyser stjärnorna i fönstrena och klockan tickar igen. Och lite pynt blev det också, lite toftigt dock. Sa nog redan förra julen att jag borde komplettera med nåt så det blir lite ordentligt, men ah, får se om jag hittar på nåt mer.

Även idag jobbar jag hemifrån eftersom jag är snorig som sagt, men har suttit i digitala möten hela förmiddagen så det hade nog blivit hemmajobb ändå. Nu har vi precis lunchat ihop, familjen, och jag har lite jobbfix kvar innan jag stämplar ut för helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.