Hektiskt

Inte så mycket på hemmafronten men på jobbet. Fram till slutet av förra veckan låg jag bra i fas tyckte jag, men denna veckan har varit smått kaotisk med allt som ska bli klart innan julledigheten. En dag kvar, och jag är ännu lite osäker på om jag hinner med allt, men det löser sig nog. Så ja, det har blivit ett par sena dagar denna vecka så jag har inte mycket skojigt att bjuda på.

Barnen har badat.

Kaprifol har fått röra lite på sig efter viloveckan förra veckan. Jag har bokat in två dressyrträningar under julledigheten som jag ser fram emot!

Jag vägde Luna för skojs skull häromkvällen, Susanne skryter ju om sina kaniners viktuppgång varje vecka så fick ju checka av och se hur vi låg till. Och Luna ligger ju flera gram över sina bröder! Kolla så fint jag fick henne att sitta på vågen, hon blir tamare och tamare nu också, även om det inte blir på samma sätt som om man skulle ha henne inne såklart.

Och fåren också. Det är ibland svårt att komma loss från stallet, många djur att klappa och gosa med!!

Tillbaka till barnen då. De är ju rätt gosiga och charmiga de också.

Vi har en sångbok här hemma som vi läser/Sjunger ibland, och där i finns det en bild på cake pops. Loke säger varje gång vi kommer till den sidan att såna skulle han vilja baka! Men det glömmer ju mamman lika fort som boken läggs ner, men så en dag kom jag ihåg att skriva upp ingredienserna på en handlingslista. Och igår kom vi ihåg att provbaka!

Finns en hel del att utveckla i utförandet, men helt klart ätbart!

1 tanke på “Hektiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.