Lite mer ordning

När man bestämmer sig för att ta bort tre ganska stora garderober innebär det ju att de måste tömmas på grejer först. Vi hittade några flyttlådor och papperskassar i söndags som vi snabbt fyllde, och de hamnade ju lite varstans tills vidare, bland annat i en stor hög på vardagsrumsgolvet. Igår kväll fixade vi därför så att garderoberna kom på plats på sitt nya ställe i garaget. Det har tidigare stått tre garderober här som ni kanske minns, vi stal dem till stallet för ett par år sen, för varför skulle de stå i garaget?? Minns att vi var väldigt nöjda med att bli av med dem, men ja, livet ändras, man samlar på sig grejer och behöver mer förvaringsmöjligheter. Så nu står det garderober här igen!

De sväljer ju rätt mycket grejer och det blev bättre ordning i dem nu så förutom grejerna som var i dem tidigare kunde jag få in lite grejer både från tvättstugan, pannrummet och Axels blivande ”styckningsrum”. Och lite plats finns det kvar än. Dörren till mitten-garderoben ligger kvar uppe i huset ännu, den får skruvas tillbaka nån dag också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.