Utflugen

Vi gjorde ett försök för ca två veckor sen att flytta över Nora till sitt rum. Det resulterade i gallskrik och en fruktansvärt ledsen tös, som dagen efter visade sig ha fått storebrors förkylning. Så vi sket i förflyttningen under förkylningsperioden och hon fick sova kvar i spjälsängen/vår säng i vårt sovrum. Tills igår då vi tyckte att förkylningen dragit förbi och hon sovit normalt igen, och se nu var det ju inga problem. Hon sov i sitt rum hela natten, stora tjejen! Hon vaknade ett par gånger men det var inga större bekymmer att få henne att somna om. Hon har även bytt upp sig till barnsäng i stället för spjälsängen då den huvudsakliga anledningen till att hon typ alltid sover i vår säng är att hon är minst sagt svår att få att sova i spjälsängen. Nu sover hon gott för andra natten i den ”stora” sängen, så det återstår väl att se om det var en engångsföreteelse eller inte.

Detta har även lett till att vi faktiskt ”slängt ut” den stora gästsängen från Noras rum. Vi tänkte nog att den skulle stå kvar där ett tag, men nä, vi tar ner den i källaren i stället. Just nu har den kommit halvvägs, sista biten får bli utevägen och med tanke på spöregnet får det vänta ett par dagar.

Innan spöregnet anlände hade jag en go förmiddag i stallet. Kaprifol blev klippt och riden, hon kändes superfin vilket bådar gott inför morgondagens dressyrträning.

Den här gången åker vi till Åsa i Charlottenbergs ridhus, ganska passande med tanke på morgondagens monsunregn, annars hade det nog inte blivit nåt ridet alls, haha. Jag satte tillochmed halstäcke på Kaprifol idag, så slipper hon se ut som en dränkt katt när vi åker i morgon eftermiddag.

Efter stallgörat och lite djurfix gick jag in och åt lunch med familjen. Och sen ville Loke rida så vi kastade på oss alla kläder och skyndade oss så vi skulle hinna innan regnet. Jag, Loke, Assim och Nora gick en promenad i skogen medan Axel grejade med segelbåten, och vi hann tillbaka innan både mörkret och regnet. Skönt.

Taklisterna i badrummet har fått en omgång färg också, men det ska på en strykning till innan det är klart så ni får ingen bild än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.