Hålet i väggen

Kanske dags för en liten uppdatering om hålet i väggen. Som ni kanske minns väntar vi på ”en snickares utlåtande” innan vi vågar riva lite av den bärande väggen, men det fanns ju lite annat vi kunde riva medan vi väntade.

En mindre variant av motorsågsmassaker, inomhus edition.

Loke var söt och hämtade sina ”verktyg” och hjälpte till.

Hålet är nu lite ”renare” och ser ut så här:

Det är ca 50 djupt och 60 brett, och om vi kan ta bort två bärande brädor/balkar så blir hålet nästan 90 brett. Vi kommer ju typ ta bort balkarna oavsett vad snickaren säger, så vi har redan köpt en garderob som är 50x80x192, den blir levererad av Axels föräldrar i morgon! Det är en garderob på kampanj så det fanns inte många kvar, men de körde lyckligtvis förbi ett varuhus som hade 1-2 kvar! Gäller ju att passa på när man har bestämda mått att gå efter…

Vi har även kikat in lite i väggen mot badrummet och sett att även den väggen är bärande, så det borde ju ge mer poäng åt alternativet att det går att riva lite i väggen i hålet.

Annars då. Ja vi var ute större delen av förmiddagen och grejade lite med djuren och sen kom det tråkiga regnet så efter vår pannkakslunch blev det inomhus för resten av dagen. Axel skrapade lite färg på sin båt och jag och barnen lekte diverse lekar.

Jag har gått igenom Noras garderob också och säkerställt att alla 74-kläder är utrensade, och så har jag tagit bort alla bodys också, de är ju bara krångliga att ha på när hon går. Så smidigt att kunna se ner i blöjan utan att klä av allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.