Outfit of the day

Även Nora växer ju och blir större och har nu börjat nosa på nästa storlek (86/92). Det betyder ju inte att vi springer till affären och handlar mer utan vi tar ju bara fram nästa låda ur ”arvegodset”. I just denna storlek finns det inte mindre än en IKEA-kasse och två ganska stora plastlådor fulla med kläder (och då har jag ändå gett bort en del). Så nu roar vi oss med en ny outfit varje dag. Både igår och idag blev det klänning!

Svårt att ta skarpa bilder på tösen som sällan är still..

Söt som socker, och jag passar på att välja kläder medan jag får. Storebror har haft samma tröja och samma byxor typ hela veckan tror jag…

Nu när vi är friska efter vår långvariga förkylning tog vi tillfället i akt och åkte till Morfar och Regina över lunch. Vi lekte ute och grillade korv på altanen, Corona-vänligt och mysigt! Goda korvar också.

Och välbehövligt med lite luftombyte, man klättrar ju gärna lite på väggarna efter för lång tid ”bara hemma”. Och då är vi ju ändå väldigt lyckligt lottade med gården och djuren som lyser upp vår vardag.

2 tankar på “Outfit of the day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.