Nyår i bilder

Får väl inleda med Gott Nytt År! Vi har haft ett lugnt och trevligt nyårsfirande, mormor kom igår och firade med oss. Vi var ute större delen av dagen med barnen medan Axel reglade upp hålet i hallen och vi fick även in garderoben på plats!! Men innan allt var klart blev det förrätt. Enkla och goda kex med lax och getost med honung.

Och garderoben i hallen då, det blev ju hur bra som helst. Här är den inbaxad i väggen och gipset är ditpusslat igen.

Till huvudrätt blev det lammstek, ris, sås och grönsaker. Nora tyckte det var kalasgott, men just ris är ju inte alltid så lätt att äta när man är liten och ändå ska äta själv.

Tur det finns städredskap. Till efterrätt blev det panna cotta med blåbär.

Också enkelt och gott! Och uppskattat av båda barnen såklart.

Barnen somnade i vanlig tid men vi vuxna var ju tvungna att hålla oss vakna. Vi spelade då en av Axels julklappar; Bondespelet. Riktigt roligt! Men det tog tid!! Så vi är inte klara än utan ska fortsätta nu i kväll, haha.

Idag sken solen på förmiddagen. Barnen har gungat, djuren har fått rent och fint, Axel har försökt åtgärda geggan i hagen och så har båda hästarna fått röra på sig.

Jag red Kaprifol på nyharvad bana och lite senare åkte vi en sväng med stora ponnyvagnen och Assim. Axel hann (försöka) jaga lite också.

Inte undra på att man nästan somnar ihop med barnen! Men nu ska ju bästa bonden koras och det finns visst lite glass och ägglikör som måste ätas upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.