Blodigt avslut

I morse tog Loke med sig Nora ner i Gillestugan och väckte mormor så jag och Axel sov en extra timme helt fräckt. Sen intogs frukosten och vi gick ut och fixade gårdsbestyren tillsammans. Vi röjde och städade lite extra ute också; krattade vid stallet och samlade ihop lite skräp mm. Blev fint!

Lunch intogs och Nora sov middag. Jag red en sväng på Kaprifol i sällskap av Diana i stallet, och när vi var tillbaka preppade vi banan för veckans minusgrader. Det ser ut att vara ihållande kallt och torrt så då kan det vara värt att prova att salta banan så den håller sig mjuk. Vi har ju misslyckats ett par gånger tidigare säsonger men jag tror att vi fick till det bra den här gången.

Efter kvällens middag åt vi lite lördagsgodis i soffan framför Lokes nuvarande favorit ”Brandman Sam” på Netflix, och sen somnade barnen gott i sina sängar. Och det är då vi kommer till det blodiga avslutet, för inte lång stund efter att Loke somnat vaknade han gråtandes och blodet strömmade ur näsan. Och det var inte lite heller! Det var blod överallt. Mormor och Axel fick sanera hans säng och jag stoppade in stackars Loke i duschen. Halva ansiktet och bröstkorgen var täckt av blod, vilken syn alltså! Till sist fick vi stop på blodflödet i alla fall och Loke lugnade sig och vi kunde stoppa om honom i sängen. Puh! Får torka rent hans ansikte ordentligt i morgon, han var inte så glad i det kan man säga, så han har nån strimma kvar vid ena örat och på kinden. Det är mycket man ska vara med om som förälder!

2 tankar på “Blodigt avslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.