Strålande vackert

Efter regnet kom ett lätt snöfall och solsken, vilken skillnad från igår! Fantastiskt!! Jag jobbade hemma och beundrade soluppgången från mitt kontor och sågandet blåa himlen träda fram. Balsam för själen helt klart.

Efter lunch tog jag en paus från jobbet för att njuta av vädret en stund. Det blev en ridtur/promenad via sjön. Isen lägger sig nu, kanske kan bli skridskoåkning till helgen.

Loke ville rida barbacka idag, klokt val i kylan. Halvvägs till sjön sa han att han fick sätta sig lite längre bak på Assims rygg för det var så varmt i rumpan, haha. Trava barbacka gjorde vi i två korta omgångar också, så roligt att han vågar prova, vår försiktiga lilla kille.

När vi var hemma igen blev det mera jobb, och när jag var klar för dagen stod maten på bordet. Nora åt med hela ansiktet och håret så ett bad var ganska nödvändigt idag.

Och nu är klockan snart läggdags och vi varvar ner med Brandman Sam på Netflix, en liten slurk välling och smörgås.

När barnen somnat ska vi lägga gipsskivor i hallen och spackla skarvarna vilket betyder att klinker kommer på härnäst!! Man kan ju göra klart väggarna först men med tanke på det blöta vädret vill vi gärna utnyttja klinkern så snart vi kan. Det är inte helt kul att dra in massa blöt snö på det underliggande trägolvet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.