Efter snön kommer regnet

Man ska inte klaga på vädret, det finns ju ändå inget att göra åt saken. Men alltså. Så mycket fin snö som vi fått, och även inledningsvis idag. Sen vid lunchtid slår det om och blir tre plusgrader och spöregn, bara för att i natt återigen bli minusgrader och ny snö väntas senare i veckan. Hade bara regnet hållit sig borta idag hade det ju varit toppen!! Men nä nu blir det i stället isgata och så nysnö över det. Snorhalt med andra ord.

Men som sagt. Inte så mycket att göra åt vädret. Det vi kan göra är att ploga, så det gör Axel nu och en dryg timme tillbaka. Snökedjor på och sen ut och köra. Jag ska faktiskt inte åka till jobbet förrän på fredag igen också, känns skönt att slippa ut på vägarna. Tisdag och torsdag jobbar jag hemifrån och på onsdag har jag tagit ledigt. Främst för att veterinären kommer och kollar tänderna men också för att jag har ett gäng timmar i min ”tidsbank” som jag kan utnyttja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.