Klättra mera

I morse hade gårdagens fog torkat såklart, så hall-pallen kom på plats och även dörrmattan. Kanske lite onödigt eftersom vi är långt i från klara, men vi använder ju hallen dagligen så då får vi väl bara flytta på grejerna vid behov. Barnen godkände den som klätterställning också.

Vi har även kört en höbal till hästarna och grillat korv i trädgården med delar av Axels familj. Det stod sen skridskoåkning på sjön på schemat men Nora var redan lite kall och det sammanföll med hennes sovdags så jag stannade hemma med henne. Hon sov gott i sin säng, jag slipade lister och Loke gjorde debut på skridskor! Ganska svårt såklart, men han hade haft roligt i alla fall och det är ju huvudsaken.

Nora är väldigt förtjust i sin pappa för tillfället och är nästan lite pappig. Första gången det har hänt mina barn typ, hehe. Hon ropar efter honom mest hela tiden och vill kramas, hur gulligt som helst.

Nu har barnen somnat för kvällen och Axel sitter i källaren och pillar på sitt mikroskop han har köpt in. Jag ska nog ta och måla nån list, det hade ju varit trevligt om de är klara för uppsättning när vi kommit till det momentet.

1 tanke på “Klättra mera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.