Innan snön smälter

Nu börjar det ändå anas att det börjar bli ljusare på eftermiddagen, det är inte helt mörkt när jag åker hem från jobbet! Även om det snabbt blir det. Ja jobb i Borås igår och sen hem till familjen som hade maten i princip färdig. Vi gjorde inget speciellt efter middagen utan vi lekte lite inne och sen blev det lite tv innan tandborstning, pyjamaspåtagning och läggdags för barnen.

Vi hade ”vilodag” från renovering idag så jag gick ut till stallet och nattade djuren och tog hand om Kaprifol. Det är lite för lite snö på ridbanan för att den ska vara bra men i sommarhagen var det rätt bra underlag så vi pulsade runt där lite och sen longerade jag Kaprifol en stund. Jobbigt i snön! Lite backigt är det ju också så det blev ändå lite jobb för henne. Hon var stundtals lite fnorkig mot skogen men jag tyckte hon slappnade av fint emellanåt och trampade på med mycket rygg och bakben.

När jag kom in igen läste jag lite i en bok och Axel kikade på nåt på tvn. En lugn kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.