Snart helg!

Torsdagen blev en riktig maraton-arbetsdag, vilket jag tänker ta igen idag och sluta riktigt tidigt. Efter jobbet igår blev det middag och sen en kortis ut till stallet med Nora innan läggdags. Beatrice hade ridit ut på Kaprifol så vi pysslade bara med Assim och checkade lite täcken mm i tråkvädret. Nora fick ”rida” en lite tur också i sommarhagen, lite mörkt och blåsigt men lite roligt var det ju än då.

Sen in och kvällsbestyr med pyjamas och kvällsmacka, och sen bums i säng. Jag och Axel hade en vilodag gällande renovering, skönt det också ibland.

Idag var jag uppe tidigt och gick ganska omgående ner i källaren för jobb. Jag hann göra klart en rapport innan mitt första möte klockan 08.00. Sen dess har det rullat på och just nu väntar jag på att min dator ska lyckas öppna ett (för) stort dokument. Jag har några grejer kvar som ska prickas av på agendan innan jag ska tidsrapportera veckan och stämpla ut för helg! Planen är att jag ska vara klar lagom till Hovis-Jonas kommer, får se om jag lyckas med det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.