Full rulle

Efter en god natts sömn vaknade vi upp hemma hos Susanne och Johan. Johan och Axel åkte snart iväg på dagens jakt, och vi andra åt frukost i lugn och ro. Så småningom kom vi iväg till lekplatsen Macken i Trollhättan, och roade oss hela förmiddagen.

Lokes favorit var rutschkanan och sitta i alla bilar som fanns på macken. Han tankade bilen också!

Även hos Nora gick (sista delen av) rutschkanan hem, samt gunga såklart.

Vi hade en liten fikapaus också, men annars lekte barnen på bra!

Vid strax efter 11 hoppade vi in i bilarna igen och åkte via Jula och handlade lite salt, och sen åkte vi hem. Nora stensomnade i bilen så jag parkerade så vi kunde se henne ifrån huset, så fick hon fortsätta sova gott där. Och det gjorde hon, hon sov i nästan två timmar. Vi andra åt lunch och lekte inne. Och vi fick rapport om att Axel skjutit en dovhjort, skoj!

När Nora vaknat och fått i sig lite mat hon med gick vi ut och lekte i trädgården tills det blev dags att börja förbereda middagen lite. Så inomhuslek blev det då!

Middagen intogs och först därefter kom Johan och Axel hem, en lång dag på jakt! Laget hade skjutit 6 hjortar, ett rådjur och ett vildsvin, så det var ju lite att ta hand om innan de kunde komma hem till oss. En av hjortarna kommer vi köpa och dela på, blir kul med lite hjortkött i frysen!

När Axel fått i sig lite middag plockade vi ihop det sista, satte pyjamasar på barnen och åkte hem. Nora var helt slut! Endast kaninerna kunde göra henne nöjd ett tag där på kvällen, haha. Och Loke var också trött, fast han var mest uppe i varv. Jag trodde båda barnen skulle däcka i bilen på vägen hem, och Nora gjorde det, men Loke höll sig vaken hela vägen hem och munnen gick konstant på honom och det bara bubblade intryck. Ett tag pratade han bara om spindlar som skulle krypa in i bilen och kittla honom på benen och sticka honom, vet inte alls var detta kommer ifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.