Kvällspromenad

Igår efter maten gick jag och barnen ut till stallet, så himla härligt nu när det är ljusare på eftermiddagarna! Axel åkte iväg på årsmöte (utomhus) med jaktlaget och jag och barnen sadlade Assim och gick på promenad. Det mörknade ju dock snabbt så vi gick inte så långt men Assim skrittade på raskt och fick röra på sig lite i alla fall! Loke var trött så på hemvägen villa han byta med Nora som satt i barnvagnen. Nora bytte gärna så det blev så att hon fick rida sista biten hem! Även hon blir stadigare och stadigare så hon satt helt okej själv faktiskt. Sen hjälpte barnen mig att mocka en kärra (Axel hade varit snäll och mockat tidigare under dagen) och så fick de övriga djuren en kvällskoll.

När Axel kom hem hade jag lyckats lägga båda barnen, Nora krånglade en del men Loke somnade själv så det gick ändå helt okej. Vi satte oss i soffan och spånade på lite ekonomi, flyttade lite sparpengar mellan olika konton och startade var sitt pensionssparkonto, kanske på tiden? Vuxenpoäng?

Under onsdagskvällen målade jag listerna, fönsterbrädan och ”gardinhyllan” i badrummet också, så det kan bockas av från listan!

4 tankar på “Kvällspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.