En go lördag

Men vi får väl börja igår, för eftermiddagen där var inte så dum den heller! Axel och barnen åkte och lekte med kusinerna så när jag var klar med jobbet var jag ensam hemma! Jag förberedde maten och sen gick jag ut. Kaprifol fick bli av med täcket en stund i solvärmen.

Även Sune fick njuta av solen medan jag städade hans och Lunas box/bur.

Och sen var det Assims tur! Han fick en omgång med klippmaskinen, tänkte egentligen inte att han hade fått så mycket päls igen, men ack så fel jag hade.

Ponny eller pudel? Inte så vackert, men praktiskt. Och Assim tyckte det var så skönt att bli klippt! Var väldigt sugen på att klippa hela benen vill jag lova, hehe. Men kunde inte bestämma mig så det fick bli kvar.

När han var klar fick han och Kaprifol busa loss på ridbanan i någon form av löshoppning. Blev inte så mycket till hinder, men de stod mest och studsade på stället så det behövdes liksom inte heller. Båda två var så busiga!

Så till idag då! Jag fick välbehövd sovmorgon och efter frukost gick vi ut allihop. Jag och barnen åkte en runda på 5,5km med Assim och vagnen, och Axel grejade med båten + fixade krubbor till fåren.

När vi kom hem var det snart dags för lunch. Nora sov inne och jag och Loke lekte därför inne. Hade tänkt att lägga henne ute men hon var helt dödstrött så jag hann liksom inte det, haha. Vi gick ut när hon vaknat i stället! Axel fixade lite med BMWn (spolarvätskan har inte velat spruta ut, men nu är det fixat). Och så fick vi lite grejat i trädgården också med klippning av hallonbuskar, ogräsrensning, gödselppfyllning och krattning. Och gunga gjorde vi också!

Middag blev det nån gång också, och sen avslutade vi lördagen i soffan med kladdkaka och grädde. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.