En lika fin söndag

På söndagen var det Axels tur att få sovmorgon så jag och barnen åt frukost själva och höll på att ta på oss kläder för att gå ut när han kom ner. Han joinade oss snart ute i det vackra vårvädret. Vi tog lite ”egentid” med var sitt barn på förmiddagen; jag och Nora åkte en runda med Assim och ponnyvagnen.

Och Loke och Axel byggde en fågelholk.

Den var klar lagom tills jag och Nora var tillbaka, så vi var med när de valde ut ett träd och skruvade upp den. Alla ska vara med…

Blev fint! Redan senare under dagen såg vi ett par blåmesar som såg ut att fundera på att flytta in, roligt!

Efter lunch tog Axel med sig barnen i barnvagnen och gick ner till sjön, och jag gick ut till stallet. Jag hjälpte Diana att klippa hennes häst och sen red vi ut en sväng tillsammans. Roligt med sällskap. Vi red ”galoppvägen” och tog en riktigt lång och go galopp sida vid sida på skogsvägarna, så härligt! När vi var tillbaka fick jag hjälp av Nora att ta hand om Kaprifol.

Årets första glassdag blev det sen! Jag åt dock hellre lite kladdkaka från igår, men övriga familjemedlemmar valde glass till fikapausen ute i solen. Och sen fick vi lov att klippa storebrors hår, det är inte ofta det händer så det gäller att passa på!

Jag och Nora fortsatte greja lite i grönsakslandet, rensade lite ogräs och fortsatte kratta lite på gräsmattan. Och nej, det är inte vi föräldrar som tycker att hon ska ha hjälm på sig hela tiden, det är hon själv. Och nåde den som närmar sig och ser ut att vilja ta av den!!

Loke kan ha lärt sig cykla lite på riktigt den här dagen också, poletten trillade ner och han cyklade själv riktigt bra! Ska bli roligt att se hur det utvecklar sig, kan föreställa mig att det kan gå rätt snabbt nu när han har fattat grejen lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.