2x stall

Våra två SWEDAC-veckor på jobbet har startat vilket innebär att vår verksamhet kontrolleras från topp till tå och vi ska visa att vi gör så som vi säger att vi gör inom vår ackrediterade verksamhet. Eftersom jag numera är kvalitetssamordnare har jag en ganska stor roll i det hela. I vanliga fall göra den här kontrollen/insyningen på plats på jobbet men i och med covid-19 görs den digital. Lite annorlunda, men det har fungerat väldigt bra ändå. Nackdelen är ju att det blir långa dagar framför datorn, fördelen är att jag kan jobba hemifrån!

När jag tog mig upp ur källaren efter dagens arbete blev det middag, och sen drog vi med oss barnen ut och nattade djuren tillsammans. Det var väldigt skönt att komma ut lite! Loke ville rida också så vi sadlade på Assim och körde lite ”gymkhana” på ridbanan. Loke var riktigt duktig och prickade koner med spöet som en lans, och flyttade konerna mellan hinderstöd. Det var stor skillnad på hans koordination och reaktionsförmåga jämfört med sist vi körde detta. Trava och galoppera ville han göra också, hehe. Fick till nåt galoppsteg men det är svårt i mörkret på ridbanan. En hel del trav blev det i alla fall, roligt att han vägar prova mer och mer.

När vi var klara var klockan i princip läggdags men vi speedade upp kvällsrutinen lite så barnen kom ganska snart i säng ändå. Jag fick ut till stallet igen för att ta hand om den andra hästen. Hon hade redan tagit kväll, men jag lyckades övertala henne att stiga upp.

Och det var ju bra för hon gjorde ett riktigt trevligt pass på töm, roligt! Så fin så fin var hon.

Lite tv hann vi med också innan det är dags för mig att stupa i säng och sova. Ny dag i morgon!

4 tankar på “2x stall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.