Hästbiten

Med hemmajobb blir verkligen eftermiddagarna längre, igår kom jag upp från källaren kvart över fyra, middagen stod snart klar och vi gick ut efteråt och det var fortfarande ljust! Det är ju ljust längre nu också såklart, men ändå. Helt fantastiskt.

Assim fick sin välförtjänta vilodag igår men Kaprifol fick röra på sig. Familjen hängde med ut till gärdet där jag travade och galopperade några varv, Kaprifol var pigg så fick änna hålla i mig lite först, men som vanligt blir hon ju nöjd bara hon får rulla på lite i galopp.

Fantastiskt vacker kväll.

Jag red lite i förväg hem sen för att även rida lite på banan. Loke kom snart efter på sin springcykel och ville rida. Lite fick han vänta så jag han rida några varv till, men sen fick han skritta av min bruna pärla så vi gick några varv på banan, några travsteg tog vi också. ”Så, ska vi gå in i stallet då?”

”Neej, jag vill rida i skogen också!” Så han fick skritta lite till, vi gick genom sommarhagarna och runt, och sen kunde jag övertala honom att vi var klara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.