Halvt snöstorm

Även idag är det skönt att ha planerat in hemma-jobb, snön yr i luften och det blåser på rätt bra i mellanåt. Skönt att slippa ge sig ut och köra! Jag åt frukost med familjen innan jag gick ner i källaren, och Loke som är rätt anti både blåst och overall, pratade hela tiden om att ta på sig overallen och gå ut och ploga. Vid nåt tillfälle sa jag att det säkert räckte med hans vanliga vinterkläder (jacka och termobyxor) om han nu ville gå ut, men hans svar på detta var ”näe, det är nog för kallt för det”.

När jag kommit igång och jobbat skickade Axel bilder, på pojken som var ute själv i stormen och plogade. Men det är rätt, man ska ta tillvara på säsongens kanske sista snöoväder!

Jag själv tänker att idag passar det nog bra att ta sig ut när barnen somnat, det ser ut att mojna lite lagom tills dess… Det är min tur att mocka och fixa idag i lösdriften, men hästarna får nog vila.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.