En inomhusdag

Igår satt jag hemma och jobbade och hade bra underhållning utanför fönstret.

Båda bilarna blev rena och fina! Efter lunch tog Axel med sig barnen och åkte och tittade på tranor och andra fåglar vid Hornborgasjön och jag jobbade tappert vidare. Halv tre stämplade jag ut och fick då ett par timmar ensam hemma, det är ju nästan det bästa som finns ibland. Assim fick ett tömkörningspass och jag städade åt hönsen och kaninerna. Lite krattning av gårdsplan och hönsgård blev det också. Även köket fick en omgång innan familjen kom hem, med pizza! God inledning på helgen.

Idag har vi assisterat en bortrest vän med lite får-bekymmer och plaskat i vattenpölar, men annars har vi hållit oss en del inne faktiskt.

Vi har, enligt plan, jobbat med skåpet i hallen också. Ramen är målad både en och två gånger.

Och skåpet är ihopbyggt och lackat!

Även hålet i väggen är gjort så nu ska allt torka och så behöver vi någon slags baksida till postern som ska in i ramen, sen kan det hela sättas på plats! Det ska in lite krokar i skåpet också, men det har vi nog inte hemma så det får vi fixa vid senare tillfälle.

Till middag blev det tuppen som vi slaktade tidigare i veckan. Gott!

Och nu är det ju bara att hoppas på att nattens tidsomställning gör att barnen sover lite längre på mornarna. Just nu är vi glada om de sover till klockan sex…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.