Kort vecka

I alla fall med tanke på antalet arbetsdagar, men med mängden som ska göras hade det nog lika gärna kunnat vara en lång vecka!

Idag är det måndag och jag är i Borås och jobbar och på vägen hem ska jag stanna till och inhandla krokar till vårt nyckelskåp. Det är ju farligt det där, när man nästan är klar men ändå inte. Så lätt att det aldrig blir klart. Det finns ju fortfarande två andra detaljer kvar i hallen också, som vi måste ta tag i så vi verkligen kan bocka av rummet på listan.

Skodan ska in till verkstan i morgon (fast vi lämnar den idag), det är dags för kamremsbyte så det är ett planerat besök och inget som gått sönder lyckligtvis. Den ska få nya sommardäck också för de var ju inte så mycket kvar på dem visade det sig. Den blir därför borta ett par dagar men vi ska nog överleva med enbart en bil utan några större bekymmer.

Sen är jag ju ledig torsdag och fredag, så en låång helg väntar! Mormor kommer om vi fortsätter hålla oss friska och så är det ju påsk så lite extra godis får man äta! Vädret ser som sagt bra ut så jag tänker mig lite ponnymotion, hästmotion, grillning och hagfix. Som jag nämnde har vi fått lov att använda en fårhage ett par hundra meter hemifrån, ni ser den i blått här nere (vår gård i grönt):

De som sålde vår gård hade får tillsammans med de som har den här hagen, så vi tänkte att de nog inte skulle ogilla idén att vi skulle beta hagen med våra får. Tvärt om faktiskt, det är ett äldre par och de blev glada när Axel kom med frågan. Det håller ju på att växa igen rätt bra så fåren kan göra lite nytta också. Men först behöver staketet lite kärlek, det är fårnät runt nästan hela men det har sackat ihop på sina ställen, och är rivet på ett par bitar, men det ska vi väl lösa med lite jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.