Krokar på g

Jag blev kvar längre än vanligt på jobbet igår + hade lite ärenden på vägen hem så jag var hemma först klockan sex. Då åt vi middag och sen var det ju dags för barnen att få titta på ett avsnitt av Bamse och sen sova. Nora var väldigt svårsövd, hänger kanske ihop med tidsomställningen, så medan jag la henne hann Axel lägga Loke och natta djuren. Jag hade redan planerat in vila för båda hästarna så det passade ju bra i alla fall.

När Nora äntligen somnat satt vi i soffan jag och Axel och planerade lite för framtiden och skickade in en anmälan om önskad förskoleplats för Nora från och med 16:e augusti. Vi har frågat förskolan när det passade dem bäst med inskolning efter sommaren och fick denna vecka på förslag, och det passar oss bra också. Om detta blir ”beviljat” är planen att jag går på semester efter midsommar ungefär och är ledig tillsammans med Axel hela juli och fram till Noras inskolning. Jag börjar jobba 16:e augusti igen, Axel tar inskolningen med Nora och sen börjar han jobba heltid 1:a september. En ny era i livet, med två barn på förskola och jobb för oss båda. Axel har ju lite tid kvar på sin doktorandtjänst som ska bli klar i dec-jan nån gång, men jag räknar det som jobb här.

Så en lång och härlig gemensam sommar har vi att se fram emot, sex-sju veckor närmare bestämt! Planen är ju också förstås att ”rycka blöjan” från Nora och få henne blöjfri innan förskolan, precis som vi gjorde med Loke. Det kan gå hur som helst känner jag, antingen går det hur lätt som helst eller så kommer fröken sätta sig fullkomligt på tvären, hehe. Återstår att se! Oavsett löser vi det såklart, och jag ser fram emot att kasta ut skötbordet och slippa allt som hör blöjor till! Sen blir det ju ett visst passande i början, men det kommer gå kalas tror jag.

Och krokar då. Ja när klockan var läggdags för oss vuxna kom vi på att jag ju fixat krokar till skåpet så då kunde vi ju inte gå och lägga oss utan att sätta upp några i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.